Персональний сайт директора ЛНВК "ЗОШ І-ІІ ст. №24 - технологічний ліцей" ГРИНЧУК ЮЛІЇ

Меню сайту
Час минає!
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 48
Друзі сайту

Головна » 2014 » Листопад » 20 » Участь у благодійному майстер-класі "Тепла іграшка надії"
12:01
Участь у благодійному майстер-класі "Тепла іграшка надії"

Чимало нас прийшло у Клуб, що на Драгоманова, 1, аби навчитись власноруч виготовляти теплі ялинкові прикраси. Майстер-клас у рамках благодійної акції «Тепла іграшка надії» відбувся 19 листопада й ініційований БФ «СТОПРАК». 

На Волині триває благодійна акція «Тепла іграшка надії» покликана зібрати разом митців, креативних лучан та просто небайдужих. В рамках проекту люди шиють гарні ялинкові іграшки з фетру, які виставлятимуть на благодійний аукціон. В рамках проекту відбувся й майстер-клас. Я та мої знайомі мали змогу прийти та навчитись власноруч шити іграшки. Проводила захід одна з організаторів акції Анна Єкименко-Поліщук.

 Вона розповіла про те, що зараз складний час коли держава опинилась у стані війни, а тому чимало ресурсів іде саме на це. Однак нікуди не зникли проблеми, які були й до цього. Наразі досі чимало діток, яким лікарі діагностували страшну хворобу – рак. І вони дуже потребують допомоги, тож саме для них й проводиться тепла передноворічна акція.

Під час майстер-класу присутні мали нагоду вибрати кого саме вони хочуть створити: ведмедика, вівцю, котика, оленя чи птаху. Саме ці іграшки можна було навчитися шити з фетру. Техніка дуже проста, тож долучитись до створення новорічної прикраси могли навіть діти.

Майстер-клас був безкоштовний, однак присутні мали можливість пожертвувати кошти у скриньку. Представники БФ «СТОПРАК» наприкінці акції розкрили її та перерахували кошти.

Тож для діток, хворих на онкологічні захворювання було зібрано 539 гривень.

 Натомість кожен учасник окрім позитиву приніс додому ще й гарну іграшку на ялинку.До слова, з 1 грудня у соцмережах стартуватиме аукціон, де можна буде придбати прикрасу, яку виготовили майстрині.

Також можна ознайомитись із подією на місцевих сайтах))))

http://vip.volyn.ua/articles/luchany-shyly-igrashky-aby-dopomogty-hvorym-ditkam

Переглядів: 818 | Додав: Yulia | Теги: іграшка, акція, благодійність | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: