В найтепліші моменти життя завжди згадується своє дитинство і пахощі турботи.
Сьогодені у мене відчуття щастя повязане з тим. що для онучки вперше в її та й моєму житті я випікаю печиво.
Зорянко, рости швидше, будемо ділити ці моменти навпіл і примножувати радість в нашому житті)))
І так, печиво "Новорічні овечки"
Рецепт:
100 грам масла кімнатної температури вимісити із 100 грамами цукру. Додати 1 яйце і в цю масу додати 200 грам борошна та пів чайної ложки гашеної оцтом соди. Замісити тісто і розділити всю масу на 3 частини. в одну частину додати чайну ложку какао і покласти в торбинці до холодильника на 30 хвилин. Те ж саме зробити на 30 хвилин із двома частинами білого тіста попередньо поклаши його до однієї торбинки.
30 хвилинок набераємося творчої наснаги та позитивних емоцій і раптом відчуваємо себе не просто кулінарами, а скульпторами і починаємо творити... приблизно ось такі овечки мають вийти... у мене вишла отара із 8 овечок)))
Викладаємо отару на змащене олійкою деко і випікаємо 15-20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Смачного!
|